Who Wants to be a Millionaire Megaways Online

Slots, je ziet ze voorbij komen in offline en online casino’s. Op internet worden vele slots aangeboden en je ziet ze in alle soorten vormen en maten. De ene slots zijn weer leuker dan de ander. Een erg leuke slot is Who Wants to be a Millionaire Megaways Online. Maar wat maakt deze slot dan zo leuk en hoe gaat het in zijn werking? Daar gaan wij in dit artikel antwoord op geven dus lees snel verder!

De oorsprong

Kwam de naam van dit slot jou al bekend voor? Goed opgelet, want dit slot is afkomstig van de succesvolle tv-show: Who Wants To Be a Millionaire. Dit is een tv-show afkomstig uit Engeland en werd in 1999 ontzettend populair in Nederland. In deze show konden deelnemers een miljoen winnen. Wanneer de speler een correct antwoord gaf op een willekeurige vraag, steeg het prijzengeld. De moeilijkheidsgraad stijgt bij iedere vraag. En elke vraag stond gelijk aan een geldbedrag. 

Het spel

Who Wants to be a Millionaire is een gokkast, oftewel een online slot. Slots zijn erg populair en zo is dit spel dat ook. Maar hoe werkt het dan? Het is eigenlijk heel simpel en makkelijk te leren. In het spel zie je verschillende rollen waarop symbolen afgedrukt staan. In totaal zijn er 2 rollen, één set met 6 en één set met 4. Jij laat deze rollen draaien en bij iedere draai zullen er weer andere symbolen verschijnen. Wanneer jij een winnende combinatie maakt, win je een bedrag. Makkelijk toch?

Wat maakt het zo leuk?

Maar wat maakt Who Wants to be a Millionaire nou zo leuk? Dat vroegen wij ons ook af en daarom gingen we op ontdekkingstocht. Het spel heeft een hoge RTP van maar liefst 96,27%. Dit betekent dat het spel een laag huisvoordeel heeft en dit maakt het voor jou als speler een stuk voordeliger. Verder kent het spel vele manieren om winnende combinaties te maken. Het spel kent hoge winprijzen en zo kan je tot maar liefst 50.000 keer je inzet winnen. Dat klinkt niet verkeerd toch? Het spel is ook mooi grafisch vormgegeven en dus prettig om te spelen. Ga jij de uitdaging aan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.