Week 7: Nieuwe titels op Fear Unlimited

Fear Unlimited

De volgende 3 films zijn vanaf deze week te zien op Fear Unlimited

the-shelter

The Shelter (2015)

Op een met sterren gevulde avond, vindt de dakloze weduwnaar Thomas (Michael Paré) onderdak voor de nacht wanneer hij stuit op een groot huis met brandende lichten en een uitnodigende open voordeur. Hij wandelt naar binnen met de gedachte dat hij een keer een meevaller heeft. Maar al snel realiseert hij zich dat het huis hem niet meer laat vertrekken.

Regisseur: John Fallon

Cast: met Michael Paré, Lauren Thomas en Rachel G. Whittle

ouija-res

The Ouija Exorcism (2015)

In 1985 slaagt een exorcist erin om een demon op te sluiten in een ouijabord. Wanneer zijn zoontje en wat vriendjes ermee spelen, laten ze per ongeluk de demon weer los. Om zijn zoon te redden stuurt de exorcist hem ver weg, zodat de demon vernietigd kan worden. 30 jaar later, na zijn dood, vindt zijn kleinkind het ouijabord en hij maakt helaas dezelfde fout als zijn vader. Het kwaad is terug om wederom de wereld te kwellen.

Regisseur: Nick Slatkin

Cast: met J. Damian Anastasio, Britney Bertier en Cameron Bigelow

51

51 (2011)

Vanwege politieke druk krijgt een groepje bekende verslaggevers exclusieve toegang tot Area 51, de meest geheime basis ter wereld. Een van de "langdurige gevangenen" van de basis ziet dit onverwachte bezoekje echter als een goede gelegenheid om zichzelf en z'n mede-aliens die gevangen gehouden worden, te bevrijden en al snel verandert de basis in een bloedbad.

Regisseur: Jason Connery

Cast: met Jason London, Bruce Boxleitner en Rachel Miner