Week 6: Nieuwe titels op Fear Unlimited

Fear Unlimited

De volgende 3 films zijn vanaf deze week te zien op Fear Unlimited

the-device

The Device

Abby en Rebecca Powell hebben elkaar niet meer gezien sinds een traumatische gebeurtenis in hun jeugd hen uit elkaar dreef. Na meer dan tien jaar ontmoeten de zusters elkaar opnieuw, wanneer ze een uitstapje maken om bij een afgelegen meer de as van hun overleden moeder uit te strooien. Terwijl de zussen proberen de oude wonden opnieuw te helen, wacht iets op hen in het nabijgelegen bos, een vreemd voorwerp dat niet door mensen is gemaakt.

Regisseur: Jeremy Berg

Cast: met Angela DiMarco, David S. Hogan en Kate Alden

devils-dolls

The Devil's Dolls AKA Worry Dolls

In de nasleep van de jacht op een seriemoordenaar, wordt een oude vloek nieuw leven ingeblazen. De rampspoed is niet te overzien wanneer een complete stad wordt geconsumeerd door moord en doodslag. Alles naar aanleiding van deze verschrikkelijke verwensing. Een agent begint aan een race tegen de klok om zijn dochter te redden van de dood.

Regisseur: Padraig Reynolds

Cast: met Christopher Wiehl, Kym Jackson en Kennedy Brice

the-list

The List

Christopher Corwin, een familieman met een vrouw en twee jonge dochters, is eigenaar van een klein reclamebureau. Een rechtszaak die hij onlangs verloor heeft aangetoond dat de rijken en machtigen altijd winnen. Dat is de reden dat Christopher de website 'The List' opzet. Op deze website kunnen gebruikers corrupte individuen vermelden en punten geven. De lijst is bedoeld als een sociale correctie, maar tot zijn verbazing groeit de website uit tot een wereldwijd succes.

Regisseur: Klaus Hüttmann

Cast: met Sienna Guillory, Clive Russell en Bill Paterson

The Changeover