Week 52: Nieuwe titels op Fear Unlimited

Fear Unlimited

De volgende 3 films zijn vanaf deze week te zien op Fear Unlimited

kirby

Haunted House On Kirby Road

Een groep vrienden staat op het punt om af te studeren. Voordat zij de middelbare school verlaten zijn zij op zoek naar nog één avontuur. Zij proberen de legende van een plaatselijk spookhuis te ontmaskeren, die verantwoordelijk is voor de verdwijning van Howard Greenfeld, een lokale tiener die jaren geleden is verdwenen.

Regisseur: Stuart Stone

Cast: Nina Kiri, Chris Kapaleris en Sammi Barberi

robert-reborn

Robert Reborn

Robert de pop is terug en dit keer wordt de Duitse poppenmaker gevangen genomen door KGB agent Stoichkov. Hij heeft de poppenmaker en zijn boek nodig om Stalin het eeuwige leven te geven. Maar wanneer de poppenmaker gevangen zit, komen de poppen in actie en doen er alles aan om hun meester te redden.

Regisseur: Andrew Jones

Cast: Rahel Kapsaski, Dennis Farrin en Paris Stangl

extracted

EXTRACTED

Tom Jacobs, een briljant ingenieur, vindt een apparaat uit dat hem in staat stelt de gedachten en herinneringen van mensen te lezen. Als blijkt dat hij niet genoeg geld heeft om zijn project af te ronden, sluit hij met tegenzin een deal met het ministerie van Justitie. Daar wil men Tom's uitvinding gebruiken om te kunnen zien wat misdadigers gedaan hebben of van plan zijn. Maar tijdens de eerste test op een crimineel komt Tom's geest muurvast te zitten. Hij kan niet meer terug en raakt bewusteloos. Zo staat zijn zwangere vrouw er plotseling alleen voor. Vier jaar lang zit Tom vast in de gedachten van de misdadiger. Dan ontdekt hij eindelijk een foutje in zijn eigen uitvinding. Al gauw ontstaat er een race tegen de klok. Als Tom wil overleven, zal hij moeten samenwerken met de onwillige crimineel...

Regisseur: Gabriel Cowan

Cast: Jenny Mollen en Sasha Roiz