Week 51: Nieuwe titels op Fear Unlimited

Fear Unlimited

De volgende 3 films zijn vanaf deze week te zien op Fear Unlimited

krampus-the-christmas-devil

Krampus- The Christmas Devil

Special agent Jeremy Duffin leidt een duister leven vol herinneringen aan zijn verleden. Hij werd als kind ontvoerd en in een wak van een bevroren meer gegooid. Daar werd hij voor dood achtergelaten. Jeremy herkent een patroon in de verdwijning en dood van kinderen die op dezelfde manier eindigen als hij had kunnen eindigen. Hij begint een persoonlijke zoektocht naar de man die de rust in het normaal zo rustige stadje Pennsylvania verstoort.

Regisseur: Jason Hull

Cast: A.J. Leslie, Jay Dobyns en Paul Ferm

deathday

DeathDay

Robert Wainwright sterft na het verbreken van zijn deal met de duivel en geeft de schuld door aan zijn dochter Morgan. Ze bevindt zich al snel in een oneindige cyclus van terreur als ze op brute wijze wordt vermoord en vervolgens steeds opnieuw tot leven wordt gewekt, en iedere keer een stuk van haar ziel verliest.

Regisseur: J . Horton

Cast: Rachel Amanda Bryant, Brit Sheridan en Scott Menville

earth-final-hours

EARTH FINAL HOURS

Een wit gat in het heelal schiet kosmische deeltjes naar de aarde, met het gevolg dat de aarde niet meer ronddraait. Een groep overheidsagenten moet een verloren netwerk van satellieten zien te lokaliseren, omdat dat de sleutel is tot de redding van de aarde.

Regisseur: W.D. Hogan

Cast: Julia Benson, Bruce Davison en Robert Knepper

Scars of Xavier