Week 5: Nieuwe titels op Fear Unlimited

Fear Unlimited

De volgende 3 films zijn vanaf deze week te zien op Fear Unlimited

the-appearing

The Appearing

Rechercheur Michael verhuist vanuit de grote stad naar een leuk klein plaatsje met zijn vrouw Rachel, nadat ze emotioneel ingestort zijn door de plotselinge dood van hun dochter. Michael neemt een baan op het kantoor van de sheriff, denkende dat er niet veel zal gebeuren in het rustige dorpje. Echter, op zijn eerste dag wordt Michael gevraagd om samen met sheriff Hendricks de mysterieuze verdwijning van een tienermeisje te onderzoeken. Ze blijkt opgesloten te zijn in een psychiatrische inrichting. Wanneer ze haar arts ontmoeten blijkt, tot ongeloof van Michael, het meisje om te kunnen gaan met een duistere, bovennatuurlijke entiteit.

Regisseur: Daric Gates

Cast: met Will Wallace, Dean Cain en Don Swayze

the-afflicted

The Afflicted

Maggie is een psychisch gestoorde moeder en heeft zo haar eigen zieke idee├źn over de bijbel. Haar drie dochters leven continu in angst, omdat ze door hun moeder geslagen en misbruikt worden. Ze willen proberen te ontsnappen uit de klauwen van Maggie, maar zal dat wel heelhuids lukken?

Regisseur: Jason Stoddard

Cast: met Leslie Easterbrook, Kane Hodder en J.D. Hart

the-changeover

The Changeover

De 16-jarige Laura Chant woont samen met haar moeder en 4-jarige broertje Jacko in een sociale huurwoning aan de rand van het aardbevingsgevoelige stadje Christchurch in Nieuw-Zeeland. Wanneer een eeuwenoude geest Jacko aanvalt en langzaam het leven uit hem trekt, ontdekt Laura haar ware identiteit. Ze blijkt een bovennatuurlijk gave te bezitten die ze zal moeten gebruiken om het leven van haar broertje te redden.

Regisseur: Stuart McKenzie

Cast: met Melanie Lynskey, Lucy Lawless en Timothy Spall

Scream at the Devil