Week 49: Nieuwe titels op Fear Unlimited

Fear Unlimited

De volgende 3 films zijn vanaf deze week te zien op Fear Unlimited

Scars of Xavier

Scars of Xavier

Overdag werkt Xavier in een wasstraat, maar 's nachts is hij een wrede en vicieuze seriemoordenaar die zich vooral richt op jonge vrouwen… Tot hij op een dag Karolina ontmoet en plotseling alles verandert. De emoties die hij voor haar voelt zetten zijn moordlustige verlangens in een overdrive en zijn drang om te moorden wordt alleen maar sterker.

Regisseur: Kai E. Bogatzki

Cast: Marc Engel, Constanze Wetzel en Alexia von Wismar

nereus

Nereus

Waar komen je briljante ideeën vandaan? Een vraag die alle makers krijgen. Ze zeggen dat succes gepaard gaat met een prijs, maar voor het verhaal van Mitch Stockridge, een auteur van zelfhulpboeken, voedt die prijs een groter monster in ons allemaal. Mitch gaat dan ook heel ver voor zijn succes en verbergt een monsterlijk geheim van waar zijn ideeën vandaan komen.

Regisseur: F.C. Rabbath

Cast: Dennis Friebe, Joy Kigin en Nick Leali

andron-the-black-labyrinth

Andron - The Black Labyrinth

Het is het jaar 2154, en een groep jonge mannen en vrouwen wordt wakker in een donker, claustrofobisch doolhof. Ze kunnen zich niet herinneren wie ze zijn en hoe ze in het Black Labyrinth van Andron terecht zijn gekomen. Op deze mysterieuze en bizarre plek moet de groep codes ontcijferen, signalen begrijpen en proeven behalen. Uit noodzaak proberen ze een band met elkaar te vormen om te kunnen overleven, terwijl de buitenwereld toekijkt en weddenschappen afsluit over hun lot.

Regisseur: Francesco Cinquemani

Cast: Alec Baldwin, Michelle Ryan en Danny Glover

La Morte Vivante