Week 48: Nieuwe titels op Fear Unlimited

Fear Unlimited

De volgende 3 films zijn vanaf deze week te zien op Fear Unlimited

The Living Dead Girl

The Living Dead Girl

Catherine Valmont (Francoise Blanchard), recent overleden, komt weer tot leven wanneer een vreemde chemische substantie in haar doodskist druppelt. Ze probeert haar vroegere leven op te pakken en ontdekt op haar tocht een mooi kasteel, dat alleen wordt bewoond door haar vroegere jeugdvriendin Barbara (Marina Pierro). De twee zijn blij weer met elkaar verenigd te zijn en als blijkt dat Catherine alleen kan overleven door bloed te drinken, besluit Barbara gladjes Catherine te voorzien van menselijke slachtoffers. Maar Catherine begint te walgen van haar eigen dorst naar bloed; er staat iets te gebeuren.

Regisseur: Jean Rollin

Cast: Marina Pierro, Fran├žoise Blanchard en Mike Marshall

bloodshot

Bloodshot

Phillip is een jongeman die werkt voor horror- en actiefilms. Na een toevallige ontmoeting met het mysterieuze en aantrekkelijke model Jane is Phillip halsoverkop verliefd. Wat hij echter niet weet, is dat Jane een duister geheim met zich meedraagt.

Regisseur: Raoul Girard

Cast: Danny Dyer, Zoe Grisedale en Keith Allen

bloodwork

Bloodwork

Twee studenten besluiten samen deel te nemen aan een medisch onderzoek om wat extra geld bij te verdienen. Het onderzoek vergt dat ze beiden een experimentele drug gebruiken waarvan de bijeffecten nog onbekend zijn. Terwijl ze in een steriele omgeving verblijven, beginnen de nare bijeffecten van de drug zich langzaam op te dringen. Het gevaar beperkt zich echter niet tot hen alleen.

Regisseur: Eric Wostenberg

Cast: Travis Van Winkle, Tricia Helfer en Mircea Monroe

Scars of Xavier