Week 47: Nieuwe titels op Fear Unlimited

Fear Unlimited

De volgende 3 films zijn vanaf deze week te zien op Fear Unlimited

The sinful nuns of St. Valentino

The sinful nuns of St. Valentino

Esteban en Lucita zijn verliefd op elkaar, maar omdat zij de kinderen zijn van twee rivaliserende families achten hun ouders een huwelijk onmogelijk. Lucita's vader plaatst haar in een klooster en klaagt hem anoniem aan voor godslastering. Esteban wordt daarop ter dood veroordeeld, maar hij slaagt erin te ontsnappen en zoekt zijn toevlucht in een nabij gelegen klooster - toevallig hetzelfde als waarin Lucita geplaatst is. Hij ontdekt daarbij dat de moeder-overste er wel heel vreemde praktijken op na houdt.

Regisseur: Sergio Grieco

Cast: Paolo Malco, Jenny Tamburi en Françoise Prévost

Violentia

Violentia

Nadat een wetenschapper zijn dochter is verloren door een schietpartij op school, gebruikt hij nanorobots om de herinneringen van de schutter te achterhalen. Op die manier wilt hij erachter zien te komen wat de beweegredenen zijn van de schutter en hoopt hij een manier te vinden om hem te behandelen.

Regisseur: Ray Raghavan

Cast: David Lewis, Emily Holmes en Mackenzie Gray

Mountain Fever

Mountain Fever

Een dodelijk griepvirus houdt Europa in zijn greep. Jack is een jongeman die in de Alpen woont en prima voorbereid is op de kou. De problemen beginnen wanneer Kara bij hem inbreekt. Zij wil zijn voedselvoorraad, die al behoorlijk ingekrompen is.
Wanneer er plotsklaps een groepje zieken voor de deur staat, slaan Jack en Kara de handen ineen.

Regisseur: Hendrik Faller

Cast: Tom Miller, Anya Korzun en Julien Caplan

La Morte Vivante