Week 45: Nieuwe titels op Fear Unlimited

Fear Unlimited

De volgende 3 films zijn vanaf vrijdag 08-11 te zien op Fear Unlimited

Night of Something Strange

Night of Something Strange

Vijf vrienden zijn op weg naar het strand voor hun vakantie. De lol is er echter snel af wanneer Carrie tijdens een plaspauze een SOA oploopt. Wanneer ze 's nachts besluiten te verblijven in een afgelegen motel begint de terreur pas echt. De SOA verandert iedereen die geïnfecteerd is in levende doden. Er is echter nog meer aan de hand in het motel...

Regisseur: Jonathan Straiton

Cast: Rebecca C. Kasek, Trey Harrison en Wayne W. Johnson

theaxiom

The Axiom

Een groep tieners gaat op zoek naar een vermiste vriendin in een nationaal park, al snel komen ze erachter dat het park verborgen portalen heeft naar werelden waarin roofzuchtige wezens bestaan. De tieners zitten al snel vast in een van deze axioma's, onzeker over wat wel en niet echt is.

Regisseur: Nicholas Woods

Cast: Hattie Smith, Zac Titus en Nicole Dambro

A Brilliant Monster (2018)

A Brilliant Monster

Waar komen je briljante ideeën vandaan? Een vraag die alle makers krijgen. Ze zeggen dat succes gepaard gaat met een prijs, maar voor het verhaal van Mitch Stockridge, een auteur van zelfhulpboeken, voedt die prijs een groter monster in ons allemaal. Mitch gaat dan ook heel ver voor zijn succes en verbergt een monsterlijk geheim van waar zijn ideeën vandaan komen.

Regisseur: F.C. Rabbath

Cast: Dennis Friebe, Joy Kigin en Nick Leali

The Human Centipede (First Sequence