Week 44: Nieuwe titels op Fear Unlimited

Fear Unlimited

De volgende 3 films zijn vanaf donderdag 31-10 te zien op Fear Unlimited

The Human Centipede

The Human Centipede (First Sequence

De internationaal gerespecteerde chirurg Dr Josef, gespecialiseerd in het opereren van Siamese tweelingen, heeft een eigenaardige visie op de toekomst van het menselijk ras. Twee knappe vrouwelijke Amerikaanse toeristen stranden op zijn luxeuze landgoed. De volgende dag worden ze echter, net als een Japanse man, wakker in zijn kelder. Maar de chirurg is niet van plan om ze net als de Siamese tweelingen uit elkaar te halen, maar juist om ze samen te voegen.

Regisseur: Tom Six

Cast: Dieter Laser, Ashley C. Williams en Ashlynn Yennie

Odds are

Odds Are

Drie studenten spelen een uitdagend spel genaamd: 'kansen zijn...' Het barst snel uit in een nachtmerrie voor de deelnemers die zich gevangen voelen in een onvoorstelbaar web van misleiding en overleving. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.

Regisseur: Peter Markle

Cast: Ron Eldard, Karynn Moore en Markus Silbiger

The Eyes of My Mother

The Eyes of My Mother

Francisca woont met haar ouders op een afgelegen boerderij. Wanneer de vader een namiddag afwezig is, worden moeder en dochter bezocht door een vreemde waardoor hun idyllisch leven helemaal verstoord wordt. Francisca geraakt diep getraumatiseerd, maar die namiddag doet tevens curiositeiten in haar ontwaken.

Regisseur: Nicolas Pesce

Cast: Will Brill, Kika Magalhães en Olivia Bond