Week 41: Nieuwe titels op Fear Unlimited

Fear Unlimited

De volgende 3 films zijn vanaf vrijdag 11-10 te zien op Fear Unlimited

Hatchet

Victor Crowley AKA Hatchet 4

In het jaar 2009 werden er maar liefst 49 mensen op beestachtige wijze omgebracht in een moeras in Louisiana. Andrew Yong is de enige overlevende van het bloedbad. Hij beweert dat Victor Crowley, een lokale legende, verantwoordelijk is voor de moorden. Wanneer Andrew opnieuw terecht komt in het moeras, wordt hij weer geconfronteerd met Crowley.

Regisseur: Adam Green

Cast: Kane Hodder, Parry Shen en Laura Ortiz

black magic rites

Black Magic Rites

Black Magic Rites” is een voormalig verloren gewaand meesterwerk van de Italiaanse gotische horror, van begin tot eind gevuld met zwarte magie, vrouwelijk schoon, afgrijselijke folteringen en duistere rituelen.
Na een auto-ongeluk zoekt een man hulp voor een gewonde vrouw. Hij vindt een oud kasteel. Al snel ontdekken de gestrande reizigers dat het kasteel bevolkt wordt doorhun duistere alter ego's, dan ontvouwt er zich een reeks bizarre en onnavolgbare gebeurtenissen.

Regisseur: Renato Poiselli

Cast: Rita Calderoni, Christa Barrymore en Mickey Hargetay

No One Lives

No One Lives

Een meedogenloze gangsterbende gijzelt een jong koppel en neemt hen mee naar een verlaten huis in een godvergeten oord. Wanneer het meisje van het koppel zelfmoord pleegt blijkt haar vriend allesbehalve hulpeloos te zijn. De kansen zijn gekeerd, en de bende moet het opnemen tegen een kille moordenaar die vastbesloten is - zoals zo vaak in het verleden - niemand in leven te laten…

Regisseur: Ryûhei Kitamura

Cast: Luke Evans, Adelaide Clemens en Derek Magyar

A Girl Walks Home Alone At NightThe Texas Chain Saw Massacre (1974)