Week 40: Nieuwe titels op Fear Unlimited

Fear Unlimited

De volgende 3 films zijn vanaf vrijdag 4-10 te zien op Fear Unlimited

a-girl-walks-home-alone-at-night

A Girl Walks Home Alone At Night

In de schaduwen van Bad City doolt een meisje rond. In een hijab en streepjes t-shirt, de straatverlichting ontwijkend, achtervolgt ze dorpsbewoners. Als het nodig is laat ze haar vampiertanden zien aan de inwoners van Bad City, een wetteloos gat vol onderwereldfiguren, drugsverslaafden en pooiers. Als ze op een nacht alleen naar huis loopt, ontmoet ze Arash, een Iraanse James Dean lookalike compleet met klassieke Amerikaanse wagen en een peuk in zijn mondhoek. In het holst van de nacht springt de vonk over.

Regisseur: Ana Lily Amirpour

Cast: Sheila Vand, Arash Marandi en Marshall Manesh

abandoned-mine

Abandoned Mine

Brad en zijn vrienden besluiten om nog een laatste Halloween samen door te brengen voor ze afstuderen. Ze besluiten een griezelige avond door te brengen in de Jarvis-mijnen. Volgens de legende zijn de Jarvis-mijnen tientallen jaren geleden gesloten en waren er geesten rond van een familie die gedood is in de mijn. Uiteraard bestaan geesten niet, toch?

Regisseur: Jeff Chamberlain

Cast: Alexa Vega, Reiley McClendon en Saige Thompson

pig

PIG

Midden in de woestijn wordt een man wakker. Hij is helemaal alleen en heeft een zwarte kap over zijn hoofd. Zijn handen zijn vastgebonden op zijn rug. Hij staat al op het punt zijn laatste adem uit te blazen als hij wordt gevonden door een vrouw die in haar eentje in de woestijn woont. Zij neemt hem mee naar huis en verzorgt hem. Wanneer de man weer bij bewustzijn komt, beseft hij dat hij zijn geheugen kwijt is. Hij heeft geen idee wie hij is. In zijn zak zit alleen een stuk papier met daarop een naam: Manny Elder. Op grond van deze magere aanwijzing reist hij naar Los Angeles, op zoek naar zijn verleden. Daar treft hij een verraderlijke wereld vol bedriegers. En uiteindelijk leidt het spoor dat hij volgt naar een onthutsende werkelijkheid...

Regisseur: Henry Barrial

Cast: Rudolf Martin, Heather Ankeny en Keith Diamond

Only Lovers Left Alive