Week 4: Nieuwe titels op Fear Unlimited

Fear Unlimited

De volgende 3 films zijn vanaf deze week te zien op Fear Unlimited

scream

Scream at the Devil

De schizofrene Mirium Jones vervreemdt van haar man door toedoen van zijn affaire met een jongere vrouw. Mirium moet er tussenuit en vertrekt naar het land van haar dromen om tot zichzelf te komen. Wanneer ze een eeuwenoude basilica bezoekt maakt ze een deal met de duivel en keert ze terug naar huis. Mirium en haar man verhuizen naar een afgelegen plek in de hoop opnieuw te kunnen beginnen. Eenmaal aangekomen begint Mirium al snel last te krijgen van visioenen en wanneer haar man plotseling verdwijnt, begint ze zich af te vragen of ze gek aan het worden is of dat de duivel zijn deel van de deal komt claimen.

Regisseur: Joseph P. Stachura

Cast: met Shari Shattuck, Eric Etebari en Jane Park Smith

Hell Girl

HELL GIRL

Een demonische schepping bevrucht een vrouw. 160 jaar later moet een team van geestjagers hun feestmentaliteit terzijde schuiven als ze ontdekken dat een van hun team het nageslacht is van de entiteit die de plaats achtervolgt. De nakomelingen en haar vrienden worden ongemakkelijke bondgenoten met de geest van de moeder om de demon te vernietigen en de harmonie te herstellen.

Regisseur: Lawrence Riggins

Cast: met Jae Head, Tara Westwood en Tom Sizemore

piggy

Piggy

Wanneer de broer van Joe omgebracht wordt, vindt hij troost bij Piggy, één van de vrienden van zijn broer. Piggy helpt Joe om te gaan met zijn verdriet en wil hem helpen de dood van zijn broer te wreken. De vriendschap tussen Piggy en Joe wordt intenser. Joe beseft dat hij zich in een wereld van geweld en wraak bevindt die alsmaar erger wordt.

Regisseur: Kieron Hawkes

Cast: met Martin Compston, Paul Anderson en Neil Maskell

BoarThe Changeover