Week 36: Nieuwe titels op Fear Unlimited

Fear Unlimited

De volgende 3 films zijn vanaf vrijdag 06-9 te zien op Fear Unlimited

goodnightmommy

Goodnight Mommy

In een afgelegen huis aan de rand van een bos wacht een tienjarige tweeling op de terugkeer van hun moeder na haar behandeling bij een plastisch chirurg. Wanneer ze eenmaal thuiskomt herkennen ze haar niet meer terug. Niet alleen haar voorkomen is anders, ze is streng en afstandelijk en lijkt haar uiterste best te doen om het gezin van de buitenwereld af te sluiten. De jongens worden steeds achterdochtiger en vragen zich af of de vrouw wel echt hun moeder is.

Regisseur: Veronika Franz

Cast: Susanne Wuest, Lukas Schwarz en Elias Schwarz

stonehenge

Stonehenge Apocalypse

Wanneer een groep archeologen een menselijk skelet wil opgraven naast het historisch monument Stonehenge, wordt er een deel van een eeuwenoude machine onder de stenen ontdekt. Ze weten niet wat het is, maar activeren het apparaat per ongeluk toch. Ze starten daarmee een serie van gebeurtenissen die wel eens het einde zou kunnen betekenen van de wereld zoals wij die kennen.

Regisseur: Paul Ziller

Cast: Misha Collins, Peter Wingfield en Torri Higginson

A better place

A Better Place

Jeremy Rollins is een jonge man die is geboren met een vreemde aandoening. Hij heeft de krachten om fysieke pijn van zijn aanvaller over te dragen op iemand waar de aanvaller het meeste om geeft. Hij wordt door zijn moeder afgesloten van de buitenwereld. Maar nadat zijn moeder is overleden moet Jeremy het toch zien te redden in de harde buitenwereld in zijn eentje.

Regisseur: Dennis Ho

Cast: Stephen Todt en Perry Thomas