Week 35: Nieuwe titels op Fear Unlimited

Fear Unlimited

De volgende 3 films zijn vanaf vrijdag 30-8 te zien op Fear Unlimited

shame-the-devil

Shame the Devil

In London en New York is er een serie moordenaar actief. Deze geeft zijn slachtoffers de kans om vrij te komen als zij de waarheid spreken. Detective James Trent onderzoekt de moorden in London en deze leiden hem naar New York, naar zijn voormalige collega en ex-vriendin die gespecialiseerd is in serie moordenaars. Zij ontdekken dat zij een persoonlijke connectie hebben met de moordenaar. Ze moeten zien uit te vinden wie er achter de moorden zit en waarom, voordat zij zelf de volgende slachtoffers zijn.

Regisseur: Paul Tanter

Cast: Simon Phillips, Juliette Bennett en Will de Meo

The Triangle

The Triangle

Nadat vier filmmakers een verontrustende kaart hebben ontvangen van een vriend uit een afgesloten commune, besluiten zij om met de camera's af te reizen naar Montana om hier de mysterie van deze groep vast te leggen. Maar hier blijken zij getuigen te zijn van iets heel schokkends.

Regisseur: David Blair

Cast: Andrew Rizo, Nathaniel Peterson en Adam Stilwell

fractured

Fractured

Deze sfeervolle, film noir-achtige thriller zit vol misdadige mannen, fatale vrouwen en slechte seks. Dylan White komt bij uit een coma en heeft geen idee wie hij is. Hij besluit een veilig en normaal leventje voor zichzelf op te bouwen. Maar dat duurt niet lang, want hij begint last te krijgen van gruwelijke visioenen. Een spoor van geheimzinnige aanwijzingen leidt hem naar de duistere onderwereld van New Orleans. Daar ontmoet hij zijn aartsvijand Quincy. En al gauw beseft Dylan dat niet alleen zijn leven gevaar loopt, maar ook zijn ziel…

Regisseur: Adam Gierasch

Cast: Vinnie Jones, Callum Blue en Ashlynn Yennie

Goodnight Mommy