Week 34: Nieuwe titels op Fear Unlimited

Fear Unlimited

De volgende 3 films zijn vanaf vrijdag 23-8 te zien op Fear Unlimited

House of the devil

House of the Devil

De jaren '80. Studente Samantha Hughes krijgt een baan als oppasser en moet oppassen tijdens een maansverduistering. In eerste instantie lijkt het een normaal klusje, maar langzamerhand begint ze te ontdekken dat haar cliënten, die haar hebben ingehuurd, een gruwelijk geheim verbergen; ze willen de onschuldige Samantha gebruiken bij één van hun bizarre, satanistische rituelen.

Regisseur: Ti West

Cast: Dee Wallace, Tom Noonan en Jocelin Donahue

stormhouse

Stormhouse

Het is 2002, acht maanden voor de inval in Irak. Britse militairen nemen een bovennatuurlijk wezen gevangen, dat voor onderzoek wordt opgesloten in de geheime ondergrondse basis Stormhouse. Deze film doet verslag van het onderzoek en laat zien hoe het al snel uit de hand loopt. De ellende begint als de vrouwelijke 'geestenfluisteraar' Hayley Sands in opdracht van de overheid naar Stormhouse komt om te proberen contact te leggen met het wezen.

Regisseur: Dan Turner

Cast:Grahame Fox, Patrick Flynn en Grant Masters

Requiem for a vampire

Requiem for a vampire

Verkleed als clowns zijn twee meisjes op de vlucht. Voor wie of wat weten we niet. De meisjes vluchten dwars over verlaten akkers, kerkhoven en door bossen. Ten slotte belanden ze in een verlaten kasteel, alwaar ze kennis maken met een vampier en zijn bedienden. De vampier is de laatste in zijn soort en gedreven door melancholie vanwege de teloorgang van zijn decadente rijk. Hij heeft echter een mooi plan met de twee meisjes: Ze zullen zich bij hem en zijn gevolg voegen. Een vreemde ceremonie wordt voorbereid. De inwijding kan beginnen…

Regisseur: Jean Rollin

Cast: Pierre Castel, Mireille Dargent en Philippe Gaste

The Good Neighbor