Week 31: Nieuwe titels op Fear Unlimited

Fear Unlimited

De volgende 3 films zijn vanaf vrijdag 02-8 te zien op Fear Unlimited

stephen-king

Stephen King's A Good Marriage

Ook twee kunnen een geheim bewaren, als één van hen dood is.
Van de meester van de angst: Stephen King. Darcy en Bob zijn meer da twintig jaar getrouwd. Tijdens één van de frequente zakenreizen van haar man gaat Darcy in de garage op zoek naar nieuwe batterijen. In plaats van batterijen vindt ze een weerzinwekkend geheim van haar man, waar ze in al die jaren huwelijk nooit een flauw vermoeden van gehad heeft.De gruwelijke ontdekking is de start van een intens zenuwslopende en levensgevaarlijke periode in haar 'goede huwelijk'.

Regiseur: Peter Askin

Cast: Joan Allen, Anthony LaPaglia, Kristen Connolly

basement

Basement

Zes anti-oorlogdemonstranten maken tijdens een lange autorit een sanitaire stop midden in de bossen. Schijnbaar door toeval raakt de hele groep verzeild in een ondergronds bouwwerk. Er is nergens een uitgang te bekennen, en het wordt allemaal nog veel erger als de vrienden merken dat ze worden gevolgd en in de gaten gehouden. Te laat komen ze erachter dat ze zijn geselecteerd om deel te nemen aan een bizar experiment. Zal er ook maar een van hen ooit weer levend boven de grond komen?

Regiseur: Asham Kamboj

Cast: Jimi Mistry, Danny Dyer, Emily Beecham

eaters

Eaters

Het is de zomer van 1974 en vijf vrienden beginnen aan een reis door de Verenigde Staten. Wanneer één van hen verdwijnt op een tussenstop bij een ontmoeting met de motorclub 'The Demons', verdenken de vrienden meteen de stoere motorrijders. Maar de motorclub blijkt minder duivels dan zij hadden verwacht. De ergste nachtmerrie moet namelijk nog komen. Zo komen ze even later ongewenst oog in oog te staan met 'The Eaters'. Deze wezens uit een eeuwenoude mythe betekenen niet veel goeds...

Regiseur: Johnny Tabor

Cast: Marcelle Bowman, Robert Dean, Jonathan Haltiwanger