Week 30: Nieuwe titels op Fear Unlimited

Fear Unlimited

De volgende 3 films zijn vanaf vrijdag 26-7 te zien op Fear Unlimited

tiger-house

Tiger House

Op een avond komt tiener Kelly stiekem bij haar vriendje Mark thuis met heftig nieuws: ze is zwanger. Maar Kelly is niet de enige onverwachte bezoeker, want er wordt ook ingebroken door een gewapende bende. Marks vader is beheerder van een gelddepot en de bende wil hem dwingen tot hulp bij een spectaculaire roof. Dat plan loopt al snel mis wanneer er een worsteling ontstaat waarbij de leider van de bende gewond raakt. Hij wordt half bewusteloos op Marks bed gelegd. Wat niemand weet, is dat de doodsbange Kelly onder datzelfde bed ligt. Ze hoort alles wat er wordt gezegd, en die wetenschap is levensgevaarlijk voor haar. Voor Kelly zit er maar één ding op: ze zal moeten proberen te ontsnappen...

Regiseur: Thomas Daley

Cast: Dougray Scott, Kaya Scodelari, Ed Skrein

scorned

Scorned

Sadie en Kevin hebben besloten samen een romantisch weekend door te brengen in kevins huisje aan het meer. maar dan ziet sadie op Kevins telefoon een sms'je van Sadie's beste vriendin Jennifer. uit het onverwachte en ongelukkig getimede berichtje wordt duidelijk dat Kevin en Jennifer stiekem een verhouding hebben. Sadie is woest en wil nog maar één ding: bittere wraak. de ontrouwe kevin wordt gedwongen tot een wreed psychologisch spel voor drie personen, met als voornaamste ingrediënten seks, bedrog en doodsangst.

Regiseur: Mark Jones

Cast: Billy Zane, Anna Lynne McCord, Viva Bianca

roadside

Roadside

Dan Summers en zijn zwangere vriendin Mindy zijn onderweg met hun auto. Maar dan worden ze op een afgelegen bergweggetje gevangen genomen in hun eigen auto door een gewapende man. Ze zullen nu moeten vechten om te overleven.

Regiseur: Eric England

Cast: Ace Marrero, Katie Stegeman