Week 3: Nieuwe titels op Fear Unlimited

Fear Unlimited

De volgende 3 films zijn vanaf deze week te zien op Fear Unlimited

Boar

Boar

De familie Monroe is onderweg en besluit aan de kust van een rivier te gaan picknicken. De locatie is zo afgelegen, dat het dichtstbijzijnde stadje drie uur rijden is. Voor de familie beginnen de problemen wanneer zij tot de ontdekking komen dat zij zich in het territorium van een gigantisch, bloeddorstig zwijn bevinden.

Regisseur: Chris Sun

Cast: met John Jarratt, Melissa Tkautz en Bill Moseley

White Settlers

White Settlers

Ed en Sarah brengen hun eerste nacht door in hun nieuwe huis, een afgelegen boerderij aan de Schotse grens. Dit moet een nieuw begin worden na hun stressvolle levens in London. En dat is het in eerste instantie ook. Maar wanneer de avond valt, verandert alles. Sarah vermoedt dat ze niet alleen zijn. Ed gaat op onderzoek uit maar het nieuwe rustige leventje ontaardt al snel in een nachtmerrie.

Regisseur: Simeon Halligan

Cast: met Pollyanna McIntosh, Lee Williams en Joanne Mitchell

Panic Button

Panic Button

Een stel jonge vrienden doen een onverklaarbare ontdekking in een verlaten mijn. Wanneer de tijd heen en weer begint te lopen realiseren ze zich dat de dood van een van hen zal leiden tot de dood van de anderen. Maar hoe meer ze de toekomst proberen te veranderen des te meer bezegelen ze hun eigen lot.

Regisseur: Chris Crow

Cast: met Scarlett Alice Johnson, Jack Gordon en Michael Jibson

The BarnScream at the Devil