Week 28: Nieuwe titels op Fear Unlimited

Fear Unlimited

De volgende 3 films zijn vanaf vrijdag 12-7 te zien op Fear Unlimited

ouija-house-4

Ouija House 4

Een afgestudeerde studente poogt haar onderzoek omtrent een boek, waarvan ze hoopt dat deze haar moeder kan helpen, af te ronden. Ze nodigt haar vrienden uit in een huis dat een donker verleden kent. Daar roepen de vrouwen onwetend een kwade entiteit op die het huis en de dames zal gebruiken in zijn spel.

Regiseur: Ben Demaree

Cast: Carly Schroeder, Mischa Barton, Tara Reid

amityville-murders

Amityville Murders

In de nacht van 12 november 1974 pakte Ronald DeFeo Jr. een geweer en schoot hij zijn hele gezin dood terwijl ze sliepen. Tijdens de rechtszaak tegen hem beweerde hij dat stemmen in zijn huis hem opdracht gaven tot de gruwelijke moorden. Dertien maanden later koopt de familie Lutz het huis van DeFeo.

Regiseur: Daniel Farrands

Cast: Chelsea Ricketts, John Robinson, Paul Ben-Victor

the-exorcism-tapes

The Exorcism Tapes

Een reeks moorden eindigde met de arrestatie van de achtien jarige Jesse, door de media wordt hij "De Slachter" genoemd. Hij werd schuldig bevonden en geexecuteerd. Drie jaar later huurt Kate, Jesse's moeder, een documentaire maker om te bewijzen dat Jesse geen gestoorde moordenaar was, maar bezeten was door een demon waardoor hij de moorden pleegten. Om de onschuld van haar zoon te bewijzen laat Kate een demon bezit van haar nemen.

Regiseur: Paul Catalanotto

Cast: Lisa Mackel, Smith Sam Cobean, Michael Bienvenu