Week 25: Nieuwe titels op Fear Unlimited

Fear Unlimited

De volgende 3 films zijn vanaf vrijdag 21-6 te zien op Fear Unlimited

ldg

The Living Dead Girl

Catherine Valmont (Francoise Blanchard), recent overleden, komt weer tot leven wanneer een vreemde chemische substantie in haar doodskist druppelt. Ze probeert haar vroegere leven op te pakken en ontdekt op haar tocht een mooi kasteel, dat alleen wordt bewoond door haar vroegere jeugdvriendin Barbara (Marina Pierro). De twee zijn blij weer met elkaar verenigd te zijn en als blijkt dat Catherine alleen kan overleven door bloed te drinken, besluit Barbara gladjes Catherine te voorzien van menselijke slachtoffers. Maar Catherine begint te walgen van haar eigen dorst naar bloed; er staat iets te gebeuren.

Regiseur: Jean Rollin

Cast:

restoration

Restoration

Tijdens renovaties aan het huis, laat een jong stel een vurige geest vrij op zoek naar vergelding. Om zichzelf te redden en de geest te bevrijden,
moeten zij de verschrikkelijke waarheid onder ogen komen. Maar niets is zo simpel als het lijkt…Regiseur: Zack Ward

Regiseur: Zack Ward

Cast:

2035

2035 Forbidden Dimension

Jack Slade werd geboren tijdens een zonsverduistering in 1980. 18 jaar later komt hij erachter dat hij door de tijd kan reizen en hij besluit om naar het jaar 2035 te gaan. Hij treft een verwoeste samenleving aan onder het fascistische regime van gestoorde doctoren die mutanten maken met een serum van alienvlees. Nu moet Slade terug naar 1998 om de machine te vernietigen waardoor dit allemaal veroorzaakt werd.

Regiseur: Christopher James Miller

Cast: