Week 1: Nieuwe titels op Fear Unlimited

Fear Unlimited

De volgende 3 films zijn vanaf deze week te zien op Fear Unlimited

heavenly-sword

Heavenly Sword

Heavenly Sword is een dramatisch verhaal over de wraakactie van Nariko, een vurige roodharige heldin. Ze begeeft zich op een missie om wraak te nemen tegen de binnenvallende koning Boham en zijn leger. Een gezien als een mislukkling van een legedarische profetie, moet Nariko een zwaard dat uiteindelijk bedoeld was voor een andere uitoefenen. Deze oude Heavenly Sword, dat eens behoorde tot een krachtige godheid, kan nooit worden uitgeoefend door een sterveling zonder zichzelf langzaam en onvermijdelijk te doden. Voor Nariko is het een race tegen de klok om haar clan te wreken, voordat haar leven onherstelbaar wordt overgenomen door de almachtige Heavenly Sword.

Regisseur: Gun Ho Jang

Cast: met de stem van Anna Torv, Thomas Jane en Alfred Molina

manson-family-massacre

Manson Family Massacre

In 1969 pleegt de sekte van Charlie Manson een serie gewelddadige moorden, die zijn hoogtepunt bereikt met de brute moord op actrice Sharon Tate en een aantal van haar vrienden op het adres 10050 Cielo Drive. In 1992 trekt rockzangeres Margot Lavigne dit huis in om een nieuw album op te nemen. Maar het leven wordt al snel een helse nachtmerrie als bovennatuurlijke krachten Margot en haar bandleden achtervolgen. Terwijl Margot meer leert over de gebeurtenissen in 1969 en de ware aard van The Manson Family begint te begrijpen, realiseert ze zich dat ze een manier moet vinden om de spoken van het verleden te laten rusten - of zal er een nieuwe tragedie plaatsvinden?

Regisseur: Andrew Jones

Cast: Brendee Green, Derek Nelson en Ciaron Davies

demon-eye

Demon Eye

Een jonge vrouw keert terug naar haar vaders landhuis na zijn mysterieuze doos en vindt een vervloekt amulet. Deze is verbonden met lokale hekserij. Wanneer zij het amulet opent zij de deuren voor twee dodelijke demonen. Hoe komt zij hier weer vanaf?

Regisseur: Ryan Simons

Cast: Darren Day, Liam Fox en Kate James

The Barn