plexiglas laten snijden

Plexiglas laten snijden heeft meerdere voordelen ten opzichte van frezen. Zo kan je sommige ronde vormen niet frezen, maar wel lasersnijden. De randen van de plexiglasplaat blijven bij het laseren bovendien transparant en glas, waardoor het niet gepolijst moet worden. Lasersnijden gebeurt ook sneller.

Wanneer moet je je plexiglas laten laseren?

Plexiglas laseren is een techniek die op de millimeter nauwkeurig uitgevoerd wordt. Deze bewerking is interessant in verschillende situaties. Zo kan je door plexiglas te lasersnijden een bijzonder naambordje maken om aan de gevel van je zaak te hangen. Je kan er vervolgens ook tekst en/of afbeeldingen op laten laseren. Een plexiglas plaatje is ook perfect om voor de toiletdeur te hangen of andere ruimtes mee aan te duiden. Daarnaast kan plexiglas lasersnijden als je iemand een origineel cadeautje wilt geven.

plexiglas laten snijden

Niet de enige mogelijkheid

Plexiglas wordt in verschillende situaties gebruikt en kan op heel wat manieren bewerkt worden. Lasersnijden is dus slechts één van de mogelijkheden. Er zijn nog andere soorten bewerkingen waarvoor je kan kiezen, zoals zagen, boren, buigen, lijmen, frezen, graveren en polijsten. De verschillende bewerkingsmethodes worden vaak door hetzelfde bedrijf uitgevoerd. Informeer gerust als je meer wilt weten over de mogelijkheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.