De vlag


Een vlag heeft van oudsher een speciale betekenis. Het is niet zomaar een stuk stof met een logo of merk erop gedrukt; het straalt ook status uit naar de buitenwereld. Een betekent veel voor uw bedrijf. Het is dus juist belangrijk dat u er veel aandacht aan besteedt. Minstens zo belangrijk als de vlag zelf, is de paal waaraan de vlag wordt opgehangen. Deze vlaggenmast is er in veel verschillende soorten en maten en ook de montagemethoden zijn gevarieerd. Wilt u een vlaggenmast kopen? We hebben de meest populaire plaatsen waar je je masten kunt plaatsen op een rijtje gezet.

Huis Vlaggenmast


Hier kunt u voor elk doel een vlaggenmast plaatsen; thuis. Dit doe je met een vlag die je haaks ophangt zodat deze iets van de muur af hangt. Dit systeem zie je het vaakst bij het hijsen van de vlaggen tijdens de feestdagen. Koningsdag, maar ook de verjaardag van een lid van het Koninklijk Huis, Bevrijdingsdag en Dodenherdenking. Dit zijn allemaal memorabele momenten wanneer je de vlag wappert. Zo’n mast is meestal kort, hooguit twee tot drie meter. Deze vlaggenmast bevestig je met een beugel die je in de muur schroeft.

Vlaggenmasten op uw terrein


Als u een bedrijf heeft, plaatst u automatisch een vlaggenmast naast uw terrein. In dit geval kunt u aanhouden dat de mast een meter lager moet zijn dan de nok. Meestal bevestigt u de vlaggenmast op uw terrein in de grond met een bovengronds anker. U kunt er echter ook voor kiezen om de vlaggenmast met beugels aan uw gebouw te bevestigen. In dit geval zorgt uw bedrijfspand voor maststabiliteit.


Vlaggenmasten op uw boot


Als u een boot heeft, kunt u ook een vlaggenmast installeren. Hiervoor gelden wettelijke regels omtrent het feit dat uw boot over de brug en over de sluis moet. Zorg ervoor dat de mast plat of in ieder geval gekanteld kan worden. Ook mag de vlag niet te ver van uw boot verwijderd zijn. Houd hier rekening mee als u een vlaggenmast aan uw boot bevestigt.


Vlaggenmasten in uw tuin


Als u een grote tuin heeft, kunt u gemakkelijk een vlaggenmast in uw tuin plaatsen. De vlaggenmast in uw tuin straalt status uit. Een trotse bewoner woont in een woning waar authenticiteit hoog in het vaandel staat.


Gevelvlaggenmast


Een gevelvlaggenmast is meestal een korte mast die loodrecht op uw muur wordt gemonteerd. De vlag is geen baken om je bezittingen te vinden, maar een sieraad. Hierdoor kan de mast worden verwijderd en opgeruimd worden na gebruik.

(Bron: www.bosvlaggen.nl)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.