Voor slechts €6,66 per maand

Fear Unlimited

FEAR UNIMITED is dé nieuwe streamingdienst met het grootste horroraanbod in de Benelux. Hoewel het horrorgenre in de bioscopen momenteel een ongekende bloei doormaakt, is het aanbod op Video On Demand in Nederland en België nog altijd zeer beperkt. Dat gaat nu veranderen.

FEAR UNLIMITED biedt de fans een plek waar een zeer breed aanbod van horrorfilms te zien is, van horrorpareltjes die na het inkrimpen van de DVD- en Blu-raymarkt tussen wal en schip vielen tot obscure cult & trash.

FEAR UNLIMITED is een initiatief van Jan Doense alias Mr. Horror, bekend als organisator van o.a. de Halloween Horror Show. Amsterdamned en De Nacht van de Wansmaak.

FEAR UNLIMITED is een portal voor en door genrefans. Dankzij partnerships met het fanzine Schokkend Nieuws en het Imagine Film Festival zijn wij niet alleen als geen ander op de hoogte van de nieuwste trends op horrorgebied, maar kunnen we de fans ook regelmatig interessante aanbiedingen doen.

FEAR UNLIMITED is een joint venture tussen diverse partijen, die samen goed zijn voor een catalogus meer dan 600 horrortitels. Dankzij samenwerkingsovereenkomsten met andere partijen zullen daar in de nabije toekomst nog eens enkele honderden titels bijkomen.Kortom,

FEAR UNLIMITED is the place to be voor elke rechtgeaarde horrorfan!

Hartelijke groeten

Jan Doense