Het is er weer tijd voor, voor het verzenden van pakketten naar familie en vrienden in Nederland en het buitenland. Je wilt iedereen op tijd voorzien van de kerstcadeaus en dus is het slim om nu alvast even te informeren naar de mogelijkheden van pakket versturen buitenland. Heb je bijvoorbeeld familie in Duitsland, dan is de mogelijkheid om daar zelf even Kerst te gaan vieren er zo goed als niet dit jaar. Je zult dus een andere oplossing moeten verzinnen. Een groot pakket versturen particulier kan, ook naar het buitenland! Je hoeft daar geen account voor aan te maken of een bepaald aantal pakketten af te nemen. Een pakket versturen buitenland, of het nu gaat om een groot pakket of een klein pakketje, regel je heel gemakkelijk en snel online.

Een pakket versturen buitenland kan op verschillende manieren

Zo kun je bij een pakket versturen buitenland bijvoorbeeld kiezen of je wilt dat het pakket snel of vooral goedkoop wordt verzonden. Dit geef je aan op de site, ook is het van belang om de juiste maten door te geven, de afmetingen van het pakket, maar ook het gewicht én of het gaat om breekbare spullen. Je krijgt dan, ook weer online, een offerte en die kun je accepteren. Het verzendproces wordt dan in gang gezet.

Waar moet ik mijn pakket naartoe brengen?

Een pakket versturen buitenland is echt heel gemakkelijk: jij hoeft er namelijk de deur niet voor uit. De chauffeur komt, op de afgesproken tijd, jouw pakket halen en zal ervoor zorgen dat dit de bestemming bereikt. Jij krijgt een track and trace code, zodat je op ieder gewenst moment kunt zien waar je pakket zich bevindt. Is je pakket gearriveerd op de plaats van bestemming? Dan krijg je daar, natuurlijk, direct een melding van. Zo gemakkelijk kan een pakket versturen buitenland zijn!

De Kerstman komt met de pakketdienst dit jaar

Natuurlijk breng je de cadeaus voor je vrienden en familie in het buitenland liever zelf langs, maar COVID-19 gooit momenteel flink roet in het eten. Het is dan wel zo fijn om te weten dat er een dienst bestaat waar je veilig, snel en gemakkelijk je pakketten kunt versturen. Je bent dan mooi op tijd voor de Kerst. Het kan in de komende periode wat drukker zijn, informeer dus ook naar de levertijden van de pakketten voor je je order geeft. Zo hebben jij, je familie en je vrienden toch een gezellige kerst, al is het dan op afstand…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.