Ben je toe aan een nieuwe bril? Dan is het waarschijnlijk het meest logisch om naar een opticien bij jou in de buurt te gaan en daar, voor veel geld, een nieuwe bril aan te schaffen. Maar is dat écht zo logisch? Want wat als je gewoon online kunt shoppen voor een bril? Dan hoef je de deur niet uit én ben je een stuk voordeliger uit. Natuurlijk laat je je ogen opmeten bij een goede opticien. Je weet dan precies welke glazen je moet bestellen. Dat bestellen doe je natuurlijk gewoon bij Charlie Temple. Je kunt bij Charlie Temple online passen en zo precies zien welke damesbrillen het best bij de vorm van jouw gezicht passen. Hoe dat werkt?

Hoe werkt het passen van brillen bij Charlie Temple?

Veel mensen denken dat het online passen van een bril veel gedoe geeft en dat het niet zorgt voor een realistisch beeld. Maar daar heeft Charlie Temple wat op gevonden. Je kunt op de site een foto van jezelf uploaden en hier een bril op passen. Dat geeft al een goed beeld, maar Charlie Temple gaat nog verder. Je kunt ook live brillen passen. Je zet de camera op je laptop aan en je kunt zo jezelf terugzien terwijl je de een na de andere bril op je neus zet. Je kunt je hoofd bewegen en zo goed zien hoe de brillen jou staan.

Ook ideaal voor kinderen!

We weten allemaal wel wat een drama het kan zijn om een nieuwe bril uit te zoeken voor een kind. De kans dat je kind helemaal niet wil passen en dat het een hysterische bui oplevert is best heel groot. Door je kind neer te zetten voor de site van Charlie Temple kan je kind zelf zien welke brillen goed staan en kun je iedere bril in het assortiment passen. De kans is enorm dat je kind het ook nog eens erg leuk vindt!

Je kunt voor veel brillen online terecht

Je kunt dus online, bij Charlie Temple, terecht voor damesbrillen, herenbrillen en kinderbrillen. Maar ook voor zonnebrillen en leesbrillen ben je hier aan het juiste adres. En wat denk je van brillen met een blauw licht filter, multifocale brillen en zelfs brillen zonder sterkte. Ga er gewoon maar eens lekker voor zitten. Je zult zien dat er veel brillen zijn die passen bij de vorm en de kleur van jouw gezicht. Bestel er direct meer. Voor de prijs hoef je het niet te laten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.