https://www.vabottischoenen.nl/dames/mephisto/slipper.html

Bij Vabotti zijn er veel merken met hakken en sneakers, maar Mephisto springt er wel echt uit met zijn slipper collectie. Deze Mephisto dames slippers online kopen is verstandig want ze staan bekend om hun hoge kwaliteit en het draagcomfort wat uitstekend is. Dit komt doordat ze veel innovaties hebben gedaan op het gebied van draagcomfort en met behulp van Soft-air technologie zijn ze zo ver ontwikkeld dat het draagcomfort uitmuntend is geworden.

Soft-air technologie

Soft-air technologie is dat er een speciale tussenzool wordt geplaatst in de slippers, die er voor kunnen zorgen dat schokken worden opgevangen. Als de schokken worden opgevangen, kan dat jouw rug en gewrichten ontlasten en loop je dus weinig klachten op naarmate je langer op deze slippers loopt. Ook zorgen deze zooltjes er voor dat er lucht doorheen komt, waardoor vocht verdampt. Dit is ideaal voor als je in de zomer deze slippers aan wilt doen, jouw voeten blijven immers fris.

Mephisto dames slippers online kopen

De maak van de Mephisto dames slippers

De slippers worden volledig met de hand gemaakt en dat is begonnen in Frankrijk. Je kan zelf het model kiezen en dan wordt hij met veel kwaliteit voor je gemaakt. Mocht je ze een lange tijd mee willen laten gaan, kies dan voor een bijpassende onderhoudsspray.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *