Als je tot de conclusie bent gekomen dat een gps auto tracker echt iets voor jou is, dan is het tijd om te gaan vergelijken. Er zijn namelijk altijd zoveel verschillende keuzes dat het soms nog wel eens lastig kan zijn om het perfecte model voor jou te vinden. Bijna bij alle keuzes die je moet maken heb je zoveel opties en is het erg lastig om nou te kijken wat past wel en wat past niet bij mij. Om deze reden hebben wij voor jou een aantal functies waar je over na kunt denken als je een tracker zou willen kopen. Het hoofddoel van alle gps auto trackers is hetzelfde, namelijk jouw auto veiliger maken. Toch is elke tracker anders. De een heeft veel meer functies dan de ander en hierdoor kan de prijs aardig verschillen. Ga daarom kijken naar wat belangrijk is voor jou en maak aan de hand hiervan een keuze.

Waterdicht

Als eerst is het fijn als je een gps auto tracker koopt die waterdicht is. Veel modellen zijn dit, maar toch blijft het wel echt een must. Anders kan jouw tracker toch nog aardig snel kapot gaan en dat zou zonde zijn. Zeker als dit precies op het verkeerde moment gebeurd dan kan je voor altijd jouw auto kwijt zijn, omdat je geen waterdicht model had gekocht. Voorkom deze teleurstelling en kijk dus goed of het model dat jij wilt kopen waterdicht is.

SMS tracking

Het is ideaal als de tracker werkt aan de hand van SMS tracking. Dit houdt in dat wanneer jouw auto ineens begint te bewegen dat je een melding hiervan krijgt in de vorm van een SMS. Dit is is erg handig, omdat je hiermee meteen op de hoogte bent van waar jouw auto is en dat hij niet meer op de plek staat waar jij hem hebt geparkeerd. Zo ben je er heel snel bij en kun je goed en direct handelen. Zo is de kans op een succesvolle diefstal erg klein. 

Geen abonnement 

Ook moet je even goed kijken of de tracker die jij wilt aanschaffen voorzien moet worden van een abonnement. In sommige gevallen is dit namelijk zo en hier moet je wel rekening mee houden, omdat dit voor extra kosten gaat zorgen. Zorg dus dat je zeker weet wat voor model je gaat kopen en wat de voor- en nadelen hiervan zijn. Doe dus goed onderzoek en koop pas een gps auto tracker wanneer je zeker weet dat dit het perfecte model is voor jouw auto.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.