autolaadkranen

Wanneer je als transporteur van een vracht deze lading op de plek van bestemming ook meteen naar een bepaalde specifieke plaats moet hijsen, dan brengt dat soms een aantal praktische problemen met zich mee. Dit geldt natuurlijk met name voor wanneer je de vracht met een reguliere vrachtwagen of een standaard bestelbusje hebt afgeleverd. In dat geval kun je zelf het hijswerk niet verrichten en zul je afhankelijk zijn van de aanwezigheid van een hijskraan. Als je echter de vracht aflevert met een autolaadkraan, dan heb je dit probleem niet. Een vervoerder doet er daarom ook goed aan om altijd in het bezit te zijn van één of enkele autolaadkranen. Hieronder lees je welke drie grote voordelen dit bezit teweeg brengt.

autolaadkranen

3 grote voordelen van het gebruikmaken van autolaadkranen

Als je altijd over een autolaadkraan kunt beschikken, dan levert je dat op de volgende manieren profijt op:

  • Met een autolaadkraan kun je een vracht meteen na aankomst zelf lossen. Je hoeft dan dus niet te wachten op de aanwezigheid van een hijskraan of iets dergelijks. Dit heeft tijdswinst tot gevolg.
  • Met autolaadkranen kun je je dienstverlening verbeteren. Er kan meer snelheid geleverd worden en dat mogelijk zelfs tegen een lagere prijs. Zo word je een meer geliefde vervoerder om diensten bij af te nemen.
  • Dat er geen extra voertuig benodigd is voor het hijswerk pakt positief uit voor het milieu.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.