Schoenmode is niet meer weg te denken uit het modebeeld. Soms zijn de schoenen zelfs nog belangrijker dan de rest van de outfit. En dus is het van belang dat je altijd mooie schoenen draagt, bijvoorbeeld van het merk Via Vai. Dit merk is zo mooi en divers, je zult er echt van opkijken. Via Vai heeft sneakers, laarzen, enkelllaarsjes en boots, allemaal van dezelfde schitterende kwaliteit. Waar je dit merk shopt? Bij Van Arendonk natuurlijk! Van Arendonk is niet zomaar een schoenwinkel, het is dé schoenwinkel als het gaat om exclusieve, mooie merken voor mannen en vrouwen. Zo shop je hier niet alleen Via Vai, maar ook Maripé, Peter Kaiser en Hogan. En natuurlijk nog veel meer andere mooie merken.

Shoppen bij Van Arendonk is een echte aanrader

Ga je graag naar een fysieke schoenwinkel? Ga dan eens naar Van Arendonk. Van Arendonk vind je in 8 plaatsen in Nederland, er is er dus altijd wel een bij jou in de buurt. De vriendelijke, vakkundige medewerkers zullen ervoor zorgen dat jij compleet tevreden bent met de schoenen die jij kiest. Ze zullen je helpen door, bijvoorbeeld, een keer een voetmeting te doen. Want veel mensen blijven altijd maar dezelfde maat schoenen dragen, ook als de voeten, door de leeftijd, wat veranderen.

Shop je liever online?

Wanneer je liever online shopt, kun je ook heel goed bij Van Arendonk terecht. Je kunt hier precies vinden wat je zoekt. Maak gebruik van het handige menu aan de linker kant van de pagina en zoek je favoriete merken of zoek op budget. Je kunt zelfs selecteren op het al dan niet uitneembaar zijn van het voetbed. Dat is wel zo handig wanneer je inlegzolen gebruikt van, bijvoorbeeld, de podotherapeut. Een tip? Meld je aan voor de nieuwsbrief van Van Arendonk, je bent dan altijd als eerste op de hoogte van aanbiedingen en acties en je maakt ook nog eens kans op € 150,00 shoptegoed!

Wil je je outfit compleet maken?

Heb je een mooie outfit gekocht en wil je die, behalve met schoenen, completeren? Dan kun je bij Van Arendonk ook heel goed terecht voor allerlei tassen en accessoires. Het spreekt voor zich dat al deze tassen en accessoires van superkwaliteit zijn en ontwikkeld zijn door mooie merken. Bestel een Van Bommel-riem of een Stad Studio-clutch. Je ziet er dan, zodra je levering binnen is, uit als om door een ringetje te halen. Kijk maar eens op de site van Van Arendonk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.